Dinar de germanor 4 de Juny

El diumenge 4 de juny va tenir lloc el popular dinar de germanor organitzat per l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada. Enguany es celebrava la 48ena edició i com és costum l’aplec es va convocar a la Tossa de Montbui, però a causa de la inestabilitat meteorològica el dinar finalment es va realitzar al local de l’entitat.

Entre associats, amics i simpatitzants, un centenar de persones es van aplegar per gaudir un any més d’una estona agradable i d’un bon dinar, amb l’arròs com a plat principal, i el típic tortell per postres.

 

En el moment dels cafès i de la sobretaula van tenir lloc els sortejos, que com sempre van amenitzar la trobada i la van fer encara més distesa i divertida. Enguany es van sortejar dues tandes de 10 minuts per a una persona al Karting Castellolí; un menú de cap de setmana per a dues persones al restaurant El Racó del Traginer amb entrades incloses per visitar el Museu del Traginer-Col·lecció Antoni Ros; un val per a gaudir d’un dinar de barbacoa a l’espai dels Molins de la Font Trobada per a un grup de 10 persones; i finalment uns animals de peluix en record de la comparsa formada pel Carnaval d’Igualada d’enguany, en el qual l’entitat va tenir l’honor de cuidar-se del pregó i de ser el Rei Carnestoltes. Entre d’altres, van fer entrega dels premis els banderers de les festes gremials d’aquest any: el Sr. Ramon Solà i Borràs i el Sr. Antonio Costa i Díaz.

En aquesta edició tampoc va faltar la música i alguns balls espontanis per part dels assistents, que van acabar de donar un toc festiu a la trobada.