Excursió Gremial 29 de setembre!

L’Antic Gremi de Traginers d’Igualada organitza pel proper diumenge dia 29 de setembre l’excursió gremial d’aquest 2024.

Enguany passarem el dia al Delta de l’Ebre. Iniciarem el nostre viatge fins a Sant Carles de la Ràpita a on agafarem l’embarcació que ens passejarà per la Badia dels Alfacs. I què en dieu? També degustarem els millors musclos de Catalunya a la Musclera La Ràpita! Seguidament, ens endinsarem fins el parc natural del Delta de l’Ebre a on dinarem i passarem la tarda gaudint d’una estona de passeig per Cambrils i bona companyia.

Sortida en direcció a la comarca del Montsià per iniciar l’excursió amb l’embarcació a Sant Carles de la Ràpita (La Ràpita). De camí parada tècnica, esmorzar lliure (esmorzar no inclòs).
La visita inclou una ruta marítima per les aigües de la Badia dels Alfacs tot visitant la zona del Parc anomenada Punta de la Banya on hi trobarem els cultius de musclos i ostres típics del Delta de l’Ebre.
Entre els vivers de musclos s’amaga la “mejillonera” Musclera la Ràpita on degustarem els autèntics i inigualables musclos de la Badia (inclou beguda). Retornant seguidament amb l’embarcació per la Badia.

Seguidament ens desplaçarem cap a l’interior del Parc Natural del Delta de l’Ebre, arribant a Riumar on ens trobarem per dinar plegats al Restaurant Pas de Buda (de casa Nuri). El menú turístic inclou: un entrant, una mariscada individual, paella, postres, aigua, vi i cafè.

Després de la sobretaula, iniciem la tornada fent parada a Cambrils amb temps lliure per passejar pel passeig marítim. En acabar la tarda d’esbarjo retornarem amb autocar fins a Igualada.


Hi haurà tres punts de sortida a Igualada (es prega puntualitat):
A les 7.35 h. del matí des de l’Estació Nova (davant del Carrefour).
A les 7.40 h. des de la plaça Catalunya (Estació Vella).
A les 7.45 h. des de la parada de l’autobús del Bingo (pisos Punto Blanco).


Preu del viatge pels socis de l’entitat i 1 acompanyant: 85 € per persona.

Preu pels no socis i acompanyants addicionals: 88 € per persona.


L’excursió inclou: Autocar – Creuer Badia dels Alfacs, les Muscleres i degustació (120 min. Aprox.) – Dinar al Delta de l’Ebre – Assegurança.


Inscripcions a partir del dijous dia 5 de setembre fins exhaurir les places a l’agència de viatges LLASPA TOURS, de la plaça de la Creu. L’ordre de seients a l’autocar és farà per rigorós ordre d’inscripció.