42è Veredicte del Concurs Fotogràfic

El passat 18 de juny es va dur a terme el 42è veredicte del Concurs Fotogràfic sota el lema «Típics Tres Tombs 2022», que enguany també acollia fotos realitzades durant la trobada Nacional dels Tres Tombs celebrada a Igualada durant el mes de maig.

Havent examinat les 157 obres presentades i provinents de 34 autors el jurat del concurs, format per membres de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada, van establir els següents premiats:

Primer premi (gentilesa de Camins i Associats SA) va correspondre a Andreu Noguero Cazorla, de Sitges.

Segon premi (gentilesa de Gerards Jardins) va ser per M.Victòria Planas Salvador, també de Sitges.

Tercer premi (gentilesa del Taller Electro-Mecànic Pujol) va ser per l’Igualadí Manel Caballé Miquel.

Quart premi (gentilesa de Peixos Dueñas) va correspondre a Josep Catasús Vallès, de Vilafranca del Penedès.

Cinquè premi (patrocinat per Instal·lacions Litre i Amper SL) fou per Jordi Pérez Leal, de Vilanova del Camí.

Premi especial (gentilesa de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada com a entitat organitzadora del concurs), va ser per Dominik Haeberlein, de Santa Margarida de Montbui.

Aquest proper divendres 1 de juliol a les 7 de la tarda a la sala d’exposicions de l’Arxiu Comarcal de l’Anoia (situat a la plaça del Rei, 15), s’inaugurarà l’exposició de les fotografies i es lliuraran els premis als guanyadors/es del concurs. Fins el 24 de juliol tothom qui ho desitgi podrà anar a veure les fotografies dins dels següents horaris:

De dilluns a divendres, de 8h del matí a les 2h del migdia i diumenges de 12h a 2/4 de 2h del migdia. Tardes: de dimarts a dissabte de 7h a 2/4 de 9h del vespre.