19è CONCURS DE DIBUIX INFANTIL A LES ESCOLES

“SURT A VEURE ELS TRES TOMBS”

OBERTES LES INSCRIPCIÓNS DEL 19è CONCURS DE DIBUIX INFANTIL A LES ESCOLES

Campanya promocional que té la finalitat de fer arribar als nens/es de diferents escoles una de les tradicions més importants de la nostra ciutat a més d’incentivarlos a sortir al carrer el dia 21 de gener per gaudir dels Tres Tombs. Els alumnes de les escoles participants hauran de dibuixar un element característic de la festa.

Els dibuixos prèviament seleccionats s’exposaran ALS BAIXOS DE LA BIBLIOTECA CENTRAL D’IGUALADA DEL 21 DE MARÇ AL 6 D’ABRIL DE 2024.

Volem agrair a les escoles la nombrosa participació que anem assolint any rere any i animar-los a tornar-hi a participar.

Termini d’execució 

  • IMPORTANT: Cal que us inscrigueu al concurs fent-nos arribar un correu electrònic a: anticgremitraginersigualada@gmail.com fins el 12 de gener. 
  • En conèixer el número d’inscrits us repartirem les làmines durant la setmana del 15 al 19 de gener.
  • Concurs a les escoles fins el 16 de febrer de 2024.
  • A partir del 19 de febrer un membre de l’organització vindrà al centre a recollir les obres seleccionades pel vostre equip de mestres.
  • Els dibuixos presentats seran seleccionats per un jurat format per membres de la Junta de l’entitat, entre d’altres. Els dibuixos seran seleccionats per categories per tal que en surti un de premiat per cada curs, més els premis especials.
  • El veredicte es comunicarà per correu electrònic, al mateix correu des d’on s’hagi rebut la inscripció.
  • L’exposició dels dibuixos, als baixos de la Biblioteca Central d’Igualada, serà del 21 de març al 6 d’abril de 2024. El dissabte 23 de març de 2024 a les 12 del migdia es farà el repartiment de premis als mateixos baixos de la Biblioteca Central.

BASES DEL CONCURS DE
DIBUIX INFANTIL 2024

“SURT A VEURE ELS TRES TOMBS”

Dibuix de Nil C.C, de l'escola Dolors Martí.