17è CONCURS DE DIBUIX INFANTIL A LES ESCOLES

“SURT A VEURE ELS TRES TOMBS”

OBERTES LES INSCRIPCIÓNS DEL 17è CONCURS DE DIBUIX INFANTIL A LES ESCOLES

El concurs de dibuix infantil té la finalitat de fer arribar als nens/es de diferents escoles una de les tradicions més importants de la nostra ciutat a més d’incentivar-los a sortir al carrer el dia 23 de gener per gaudir dels Tres Tombs. Els alumnes de les escoles participants hauran de dibuixar un element característic de la festa, la qual aquest any celebra els seus 200 anys de vida.

L’exposició dels dibuixos, als baixos de la Biblioteca Central d’Igualada, serà del 25 de març al 14 d’abril de 2022. El dissabte 26 de març de 2022 a les 12 del migdia es farà el repartiment de premis als mateixos baixos de la Biblioteca Central.

Volem agrair a les escoles la nombrosa participació que anem assolint any rere any i animar-los a tornar-hi a participar.  

Termini d’execució 

  • IMPORTANT: Cal que us inscrigueu al concurs fent-nos arribar un correu electrònic a: anticgremitraginersigualada@gmail.com fins el 14 de gener.
  • En conèixer el número d’inscrits us repartirem les làmines durant la setmana del 17 al 21 de gener.
  • Concurs a les escoles fins el 18 de febrer de 2022.
  • A partir del 21 de Febrer un membre de l’organització vindrà al centre a recollir les obres seleccionades pel vostre equip de mestres.
  • Els dibuixos presentats seran seleccionats per un jurat format per membres de la Junta de l’entitat, entre d’altres. Els dibuixos seran seleccionats per categories per tal que en surti un de premiat per cada curs, més els premis especials.
  • El veredicte es comunicarà per correu electrònic, al mateix correu des d’on s’hagi rebut la inscripció.  

BASES DEL CONCURS DE
DIBUIX INFANTIL 2022

“SURT A VEURE ELS TRES TOMBS”